dot dot dot dot

Webbplatsutveckling
Google ADS-annonsering

Vi skapar konverteringswebbsida för lösning av alla typer av dina affärsproblem: från landingsidor till företagsportaler och onlinebutiker.

Läs mer
DESIGN
CODE
IMPLEMENT

Tjänster

Vad vi erbjuder

dot

Analys och projektering av webbsida

Vi definierar målen och projektuppgifter, studerar affärsprocesser. Vi planerar webbplatsens arkitektur, gör prototyper och tar fram uppdragsbeskrivningen.

dot

Designutveckling och anpassning

Utveckling av layouter för webbplatsdesign i fyra formfaktorer (dator, laptop, surfplatta, telefon) med hänsyn till användarbeteendescenarier.

dot

Layout, programmering och testning av webbsidan.

Vi skriver ren, giltig, optimerad kod, som är förståelig för tredje part. Vi testar alla element och funktionalitet på webbplatsen genom att upprepa användarscenarier.

dot

Google ADS-annonsering

Kontextuell annonsering gör att ditt företags produkter eller tjänster kan nå potentiella kunder precis när de letar efter dem.

Skapa din första hemsida hos oss!

Skicka oss en förfrågan om att skapa en design, hemsida eller annan it-produkt

Fördelar

Varför välja oss?

Individuellt förhållningssätt

Innan vi beställer försöker vi genast förstå vad som behöver göras. Utifrån arbetsuppgifterna, kraven och önskemålen tar vi fram ett individuellt erbjudande och erbjuder den bästa lösningen.

Anpassningsbar

Webbdseignen kommer att anpassa sig till olika skärmstorlekar på mobila enheter och datorer, utan att förlora funktionalitet. Besökare kommer att kunna använda webbplatsen från vilken enhet som helst.

Modern design

Allt arbete utförs i en modern minimalistisk stil, där huvudvikten ligger på presentation av innehåll. På vilken webbplats som helst, är det viktigaste informationen som besökarna kommer för.

Har du några frågor kvar?

Välj tema och skriv frågan. Vi svarar inom kort.