dot dot dot dot

Suljettu
.

mainPage.hero.hero_title sub

Lue lisää
DESIGN
CODE
IMPLEMENT

Palvelut

Mitä tarjoamme?

dot

Verkkosivujen suunnittelu ja palvelumuotoilu

Määrittelemme projektin tavoitteet ja tehtävät, tutkimme liiketoimintaprosesseja. Suunnittelemme kohteen arkkitehtuuria, prototyyppaamme ja teemme tehtävän jonka annat meille.

dot

Verkkosivujen mukauttaminen kaikille laitteille

Kehitämme nettisivuja eri alustoille ja eri kokoisille näytöille (pöytäkone, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) ja kiinnitämme huomiota käyttäjäskenaarioihin.

dot

Sivuston asettelu, toteutus ja testaus

Kirjoitamme puhdasta, laadukasta ja optimoitua koodia, joka on selkeää myös kolmansille osapuolille. Testaamme kaikki sivuston elementit ja toiminnallisuudet käyttäjäskenaarioiden mukaan.

dot

Google ADS mainonta

Kontekstuaalisen mainonnan avulla yrityksesi tuotteet tai palvelut saavuttavat potentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun he etsivät niitä.

Luo ensimmäinen sivusto kanssamme!

Lähetä meille pyyntö suunnittelun, verkkosivuston tai muu IT-tuotteen luomiseksi.

Edut

Miksi valita meidät?

Yksilöllinen lähestymistapa

Ennen tilaamista yritämme heti ymmärtää, mitä meidän pitää tehdä. Asiakkaiden tehtävien, vaatimusten ja toiveiden mukaan muodostamme yksilöllisen tarjouksen ja tarjoamme optimaalisen ratkaisun.

Mukautuvasuunnittelu

Sivuston suunnittelu mukautuu mobiililaitteiden ja tietokoneiden eri näytökokoihin, ilman .Vierailijat voivat käyttää sivustoa millä tahansa laitteella, ilman toimminnallisuuden menestystä.

Modernimuotoilu

Kaikki projektit toteutetaan modernilla minimalistisella tyylillä, jolla pääpaino on sisällöllä. Loppujen lopuksi tärkein asia kaikkilla verkkosivustolla on tieto, jota kävijät tulevat etsimään.

Onko jotain kysyttävä?

Valitse aihe ja kirjoita kysymys. Vastaamme mahdollisimman pian.